40 Super Hot cu 40 linii

40 Super Hot sunt păcănele cu 40 de linii și se pot juca online gratis pe siteul nostru, simbolurile acestui joc ca la aparate venind din sfera celor cu fructe, dar conține și simboluri extra, iar faptul că se poate juca pe formatul 5×4 (5 role * 4 linii) reprezintă un avantaj față de păcănelele clasice cu fructe ce au de obicei 3 sau 4 role.

40 Super Hot - Jocuri Aparate Pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

40 Super Hot este destul de simplu de înțeles, jocul având loc pe 5 role a câte 4 simboluri fiecare, iar simbolurile sunt așezate pe fiecare rolă. Aceste păcănele au 40 de linii pe care poți câștiga, iar sistemul de pariere este bazat pe asta, pariul minim fiind de 40 de monezi. Atunci când câștigi poți adăuga varietate prin funcția de gamble, unde trebuie să prezici culoarea următoarei cărți din pachet pentru dublu sau nimic.

Există câteva simboluri speciale în acest tip de păcănele. Simbolurile Lucky 7 sunt cele mai valoroase pentru payouturile de pe o singură linie, dar pot fi folosite și ca simboluri Wild pentru alte linii, substituind toate simbolurile cu excepția celui de tip Scatter.

Simbolul de tip Scatter aduce cele mai mare câștiguri: un pariu pe o monedă pe linie (40 de monezi pe rotire) plătește 200 de monezi dacă nimerești 3 simboluri, și până la 20.000 monezi dacă nimerești 5 simboluri Scatter.

40 Super Hot oferă o rată de returnare a câștigurilor de 95.81%.

Miza este la fel ca toate jocurile ca la aparate de 40 de linii: poți paria 40, 80, 200, 400 sau 800 monezi.

[Total: 2 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *