Amazon’s Battle

Nu cred că există persoană care să nu iubească miturile și legendele cu eroi care triumfă împotriva răului. De la civilizații antice la benzi desenate în stil modern, eroii au fost mereu portretizați de-a lungul timpului. Legenda amazoniană, ce portretizează femeile războinice, este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite povești de-a lungul timpului. EGT a luat inițiativă și a adaptat povestea într-un joc care poartă numele de Amazon’s Battle.

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Să vedem ce ne oferă jungla Amazoniană și cum să profiți din plin de această minunată creație.

Intră în lumea Amazoniană cu Amazon’s Battle

Bătălia din Amazon te va lua pe un teritoriu ostil. Acțiunea se petrece în sălbăticie, într-o junglă plină de pericole și mistere. Locul acesta nu este lipsit de frumusețe. În cea mai mare parte avem cerul senin, iar lumina care cade evocă amurgul. La nivelul solului, vei vedea o vegetație bogată, plin de verdeață, frunze și rădăcini. Rolele plutesc pur și simplu deasupra peisajului.

Jungla este un loc liniștit, nu există muzică care să întrerupă jocul și efectele sonore ce se declanșează după fiecare câștig sunt discrete și scurte. În general, jocul ca la aparate Amazon Battle are o estetică clară, dar nu este la fel de detaliată precum sunt alte jocuri din gama dezvoltatorului EGT.

Pregătește-te de luptă

Jocul de păcănele conține 5 role și 30 de linii active de plată pe care să pariezi. Poți începe prin a-ți îndrepta atenția către partea stângă și dreaptă a rolelor pentru a selecta numărul liniilor de plată. Acestea pot fi: 1, 5, 10, 20 sau 30. Nu poți să activezi alte linii de plată între acesta.

Următorul pas este alegerea unui număr de monede pentru a începe pariul. La fiecare câștig îți poți dubla suma. Exact, jocul de aparat deține funcția de Gamble. Pentru a câștiga trebuie să ghicești culoarea cărții (roșu sau negru).

Poți opta pentru modul Autoplay cu ajutorul butonului portocaliu din partea stângă. Acest lucru îți va permite să te bucuri de un joc neîntrerupt. Dacă vrei să te întorci la modul manual trebuie să apeși pe pictograma de oprire.

După fiecare câștig, poți avea șansa de a activa runda bonus și poți alege una din cărțile de Jackpot. Ce trebuie să faci? Vei întoarce cărțile cu fața în jos până când vei descoperi același costum. Dacă nimerești, vei fi posesorul unui jackpot progresiv, a cărei sumă o poți verifica în partea de sus a ecranului.

Hai să te întâlnești cu The Dwellers Forest

Amazon Battle îți oferă în total nouă simboluri de bază pe care le poți vedea în tabelul de plată. Toate acestea au legătură cu universul legendei razboinicilor din Amazon.

Să încep cu simbolurile care nu au legătură cu amazoanele. Acestea sunt: J, Q, K, As. Acestea nu plătesc mult, dar dacă se adună îți pot aduce în cont o sumă destul de mare de bani.

În a doua jumătate a meniului vei vedea un tigru feroce și patru dintre amazoance ( brunetă, roșcată, șatenă și blondă). Toate arată a femei alpha și sunt destul de grozave, fiecare oferindu-ți o sumă de bani dacă le nimerești.

Simboluri speciale în Amazon Battle

Cele mai importante simboluri ale jocului de păcănele Amazon Battle sunt cele suplimentare care îți aduc surprize și emoții. Primul este simbolul Wild reprezentat de un cal negru. Acesta când apare poate acoperi o rolă întreagă și înlocuiește orice simbol pentru a crea un combo câștigător.

În sfârșit, simbolul Ax și Shield este Scatterul și poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Vei avea nevoie de 7 sau mai multe dintre acestea pentru a declanșa runde de rotiri gratuite. Scatterul îți oferă până la 15 rotiri gratis.

Battle Amazon este un slot bine conceput și distractiv, cu o poveste originală și epică. Încearcă și varianta gratuită a acestui joc! Perfecționează-te și joacă responsabil.

[Total: 0 Medie: 0]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *