Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe este o versiune updatată a păcănelelor clasice marca Novomatic ce explorează Egiptul antic. Jocul conține simboluri hieroglifice, gândaci scarabeu, sarcofagi, statui și, bineînțeles, o imitare a lui Inidiana Jones.

book of ra deluxe - jocuri aparate pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Noua versiune aduce un fundal mult mai convingător și profesional, simbolurile fiind de înaltă definiție și desenate mult mai artistic. Jocul, așa cum ne-am obișnuit în versiunea clasică, este unul simplu, cu 5 tamburi și 10 linii linii de plată, din care poți alege una, trei, cinci, șapte, nouă sau zece linii pe care să pariezi. Există și o opțiune de gambling pe negru sau roșu și rotiri gratuite ca bonus principal.

Dacă ești fan al jocului Book of Ra, varianta clasică, probabil te întrebi ce s-a îmbunătățit în versiunea deluxe. Răspunsul este unul simplu și la obiect. Față de versiunea clasică, în cea deluxe s-a adăugat o grafică mai bună și o linie de plată suplimentară. 

Totuși, este un joc familiar și ușor de înțeles. De asemenea, ar trebui să verifici tabelul de plată ca să vezi cum plătește fiecare simbol în parte. 

Caracteristici Book of Ra Deluxe

Avem doar un singur simbol Wild, care poate declanșa rotiri gratuite. Pot spune că acest joc de aparat nu conține multiplicatori. 

Odată ce ai nimerit rotirile gratuite, unul dintre simboluri de pe role se va transforma în Wild. Nu se extinde Wild-ul, ci doar dispersiile. Ce înseamnă acest lucru? Dacă simbolul suplimentar apare oriunde pe role, acesta se extinde și poate acoperi întregul tambur. De obicei, primești cam 2 sau 3 din acestea, dar îți aduce câștiguri destul de mari. 

RTP-ul jocului Book of Ra Deluxe este de 95,1%, un procent destul de bun. Este un joc volatil, cu câștiguri puține, dar mari.  Câștigurile mari vor veni la runda de rotiri gratuite, unde simbolul Wild se va extinde și îți poate aduce în cont 5000 de monede. Trebuie să știi că runda de rotiri gratuite poate dura între 150 și 200 de spinuri. 

Tema și simbolurile jocului

Tema jocului este Egiptul Antic și te vei alătura celebrului explorator Indiana Jones pentru a găsi comorile faraonilor. Coloana sonoră este aceeași ca la aparatele clasice și vei intra imediat în atmosfera unui cazino terestru. 

Pe fundal, vei observa piramidele egiptene la apusul soarelui și simbolurile A, K, Q, J și 10. În timp ce încerci să descoperi comorile ascunse o să observi un scarabeu, zeul Horus și Tutankhamen și exploratorul. Pe departe, Indiana Jones este cel mai profitabil, deoarece îți poate oferi pentru 2 simboluri 1 monedă, la 3 primești 10, la patru ai 100 de monede, iar dacă ai norocul să-l întâlnești de 5 ori vei primi 500 x miza. 

Simbolul Cărții lui Ra joacă un rol dublu,  deoarece este atât simbol Scatter cât ți Wild. Înlocuiește toate celelalte simboluri și plătește 2, 20 sau 200 x miza pentru 3, 4 sau 5 simboluri pe o linie de plată. 

Dacă vrei să încerci acest joc, să știi ca avem o veste excelentă! Te poți juca și gratis! Încearcă acum Book of Ra Deluxe fără bani!

[Total: 2 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *