Burning Hot cu Fructe & Trifoi

Burning Hot este un joc de tip păcănele marca EGT, cu un design simplu și simboluri cu fructe și trifoi, ușor de jucat și cu o rată de rambursare de 96.45%. Acesta conține și patru jackpoturi ce pot fi câștigate aleatoriu pe o orice rotire, indiferent de valoarea pariului. Burning Hot este în topul celor mai populare păcănele cu trifoi din 2020.

Burning Hot cu Fructe si Trifoi - Jocuri Aparate Pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Păcănelele cu fructe și trifoi sunt deja clasice, însă designerii de la EGT au reșit să facă din Burning Hot un joc atractiv prin folosirea de culori vii și animații moderne.

Jocul este simplu de jucat, având 5 linii câștigătoare, cu 5 role și 3 simboluri pe rolă. Cel mai mare payout este de 600 de ori valoarea pariului și poate veni prin 5 șeptari roșii nimeriți pe o linie câștigătoare.

Bonusurile sunt într-un număr mai limitat comparat cu alte jocuri ca la aparate. Simbolul Wild poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4, substituind orice simbol mai puțin cele Scatter. Atunci când un simbol Wild apare pe o rolă, dacă poate contribui pentru o combinație câștigătoare, el se poate extinde să acopere toată rola.

De asemenea, aceste păcănele cu trifoi au două simboluri Scatter. Simbolul Scatter cu dolar poate apărea pe orice rolă și oferă un payout maxim de 100 de ori valoarea pariului dacă le niemrești pe toate 5. Simbolul Scatter cu steluță poate apărea doar pe rolele 1, 3 și 5, oferind un payout de 20 de ori valoarea pariului.

Jackpoturile sunt oferite în mod aleatoriu, iar atunci se va activa un joc de cărți: trebuie să alegi din 12 cărți întoarse cu fața în jos, iar odată ce trei dintre ele se potrivesc, vei primi jackpotul. Vezi mai multe jocuri cu trifoi pe pagina de păcănele gratis EGT.

[Total: 2 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *