Egypt Sky cu Faraoni

Egypt Sky este un joc ca la aparate marca EGT cu faraoni, bărci, trăsuri și alte simboluri egiptene. Există 40 de linii câștigătoare, iar funcția de Gamble (pariezi câștigul unei rotiri pentru dublu sau nimic) adaugă un gram de diversitate.

Egypt Sky cu Faraoni - Jocuri Aparate Pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Dacă iubești sloturile care au ca tematică vânătoarea de comori, atunci vei îndrăgi jocul de aparat Egypt Sky. În acest joc de aparat online vei vedea mai multe personaje cunoscute din Egiptul Antic, dar și repere de călătorie, precum: Râul Nil, Zeul Ra, Cleopatra, car tras de cai, bărci și o mulțime de hieroglife. Vestea ce mare este că poți câștiga o mulțime de premii dacă le descoperi pe toate. Totuși, vei avea șansa de a obține o mulțime de runde bonus, simboluri Wild și Scatter, Jackpotul Pick-Me și poți activa funcția de Gamble. 

Acest joc te duce prin cultura Egiptului Antic, toate într-o singură călătorie. Parierea este pentru toate buzunarele, și de aceea cei mai mulți jucători apreciază acest slot. Poți să te oprești ca să vezi cele mai frumoase obiective turistice chiar în acest joc online. 

Secretele faraonilor din Egypt Sky

Mulți exploratori din Egipt au sugerat că secretele faraonilor și locul unde se află comoara vor fi ascunse în hieroglife. Vei observa că există o mulțime de semne. Dacă ai șansa de a le rezolva poți obține comoara. 

Există o mulțime de moduri de a aduce bani în contul tău, iar găsirea și rezolvarea hieroglifelor îți pot aduce o suma de 2.000 de monede. Nava îți aduce până la 4.000 de monede, simbolul carelor îți pot aduce în cont suma de 8.000 de monede. Dacă o întâlnești pe Cleopatra, vei câștiga 10.000 de monede, în timp ce Zeul Ra îți poate oferi până la 40.000 de monede. 

Bănuiesc că vei continua explorarea Egiptului Antic și vei observa că simbolul Wild al acestui joc este Ankh-ul. Acesta deține cheia pentru crearea unor premii, deoarece poate înlocui celelalte simboluri de pe role atunci când apare pe liniile 2, 3 și 4. Simbolul Scatter este reprezentat de râul Nil și poți obține între 3 și 7 rotiri. Simbolurile Scatter pot aduce un surplus de bani în contul tău și poți câștiga până la 160.000 de monede. 

După fiecare rotire, dacă ești norocos și activezi bonusul de Jackpot special, vei fi transferat într-o cameră specială, unde găsești 12 cărți cu fața în jos. Pur și simplu trebuie să alegi cărțile pentru a descoperi premii și poți continua până când nimerești cele 3 cărți identice. Toate câștigurile mai mici de 15.000 de monede se pot dubla folosind funcția Gamble. Dacă ai o zi norocoasă și simți că este șansa ta, atunci dublează-ți câștigurile! 

Fiecare jucător trebuie să joace cele 40 de linii de plată pentru fiecare rotire și trebuie să alegi doar o combinație de monedă – pariu. Aceasta trebuie să se potrivească bugetului tău.  Valorile de pariere pornesc de la 0,01 monede, în timp ce pariurile variază între 40 și 800. 

Cu o mulțime de premii și bonusuri prezente în acest joc te va acapara cu siguranță. Pe lângă frumusețea Egiptului Antic, premiile fac diferența. Dacă nu vrei să te joci din prima pe bani reali, noi recomandăm varianta gratuită. Înveți jocul, te documentezi, îl încerci și câștigi experiență! Joacă-te acum!

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *