Flaming Hot

Dacă ești fanul păcănelelor cu fructe, atunci Flaming Hot va fi cu siguranță un joc ca la aparate extrem de fierbinte și atractiv. EGT aduce prin acest joc ca la aparate ca simboluri cireșele, strugurii, pepenii, piersicele și bananele. Șeptarii și semnele bars aduc cele mai mari câștiguri, alături de bonusurile oferite de simbolurile wild, stacked, scatter (reprezentate de dolari) și cărțile cu jackpot.

flamingo hot - jocuri ca la aparate - pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Jocul de aparate Flaming Hot deține cele mai suculente fructe – cireșe, mere, portocale și struguri. Dacă nimerești fructele pe rolele 3, 4 sau 5 vei fi răsplătit cu 8 monede, 40 de monede sau chiar 100 de monede.

Al doilea set de fructe pe care trebuie să-l ai în vizor sunt banana și pepenele. Dacă nimerești 3 dintre acestea te răsplătesc cu 20 de monede, pentru 4 primești 80 de monede, iar pentru 5 vei primi 200 de monede.

Apoi, mai avem și principalele simboluri ale jocului : BAR-ul, care îți poate oferi 30, 100 și 300 de monede, în timp ce 7 norocos îți oferă pentru 2 simboluri 4 monede, la 3 primești 60 de monede, când nimerești 4 obții 200 de monede, iar la 5 deja ai 1000 de monede.

Funcția Gamble este la îndemâna oricărui jucător. Așadar, dacă vrei să-ți dublezi șansele de câștig și simți că este ziua ta norocoasă atunci folosește-o cu încredere.

Simboluri Flaming Hot – Urmărește dolarul

Ca la orice joc de aparate online, există câte 2 simboluri speciale. Simbolul Wild care va apărea pe al doilea, treilea și al patrulea tambur. Acesta înlocuiește toate simbolurile din joc, în afară de Scatter.

Și am ajuns la simbolul Scatter, care este semnul dolarului, acesta plătind destul de bine. Dacă nimerești 3 simboluri primești 80 de monede, pentru patru ai 800 de monede, iar pentru setul de 5 ai suma uriașă de 20.000 de monede.

Din păcate, nu există o rundă special de rotiri gratuite. Jucătorii experimentați spun că nu sunt deranjați de acest fapt și sunt super impresionați de plata extrem de mare pe care o oferă acest aparat.

Concluzie joc Flaming Hot – Cald sau rece?

Jocul Flaming Hot are o formula destul de simplă și o poți înțelege cu ușurință. Trebuie să te anunț că nu există bonusuri, funcții speciale sau surprize interesante. Este un joc de noroc care plătește foarte bine și destul de des.

Putem spune că este un joc care se încadrează la mijloc, nici cald, dar nici rece. Bucură-te de premiul cel mare de 20.000 de monede.

[Total: 2 Medie: 4.5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *