Jewels 4 All

Jewels 4 All, realizat de producătorul de păcănele Novomatic, este un joc creat în stil retro, fără prea multe opțiuni extra, atrăgând în principal prin grafica foarte bună și tema diamantelor, bijuteriilor și a simbolurilor prețioase. Există 3 role a câte 5 simboluri fiecare, iar smaraldele, safirele, rubinele și ametistele sunt simbolurile mai mici ca plată, în timp ce lingourile de aur și pachetele de bani aduc cele mai mari câștiguri.

jewels 4 all - jocuri aparate pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Liniile de câștig pot fi configurate, iar numărul maxim este de 9. cel mai mare payout este oferit dacă nimerești cinci coroane pe aceeași linie, pentru care vei primi 1000x valoarea pariului.

Detalii păcănele Jewels 4 All

Prada strălucitoare, Jewels 4 all este un joc de aparate din gama Novomatic. Jocul vine la pachet cu 5 tamburi și 9 linii de plată. Acesta nu este considerat a fi o capodoperă modernă, deoarece are un aspect retro și lipsește un bonus destul de important.

Nu spun că dacă are 9 linii de plată acesta nu poate fi luat în considerare. Pentru a înțelege mai bine, Jewels 4 all oferă câștiguri în ambele direcții, fie simbolul Wild se extinde, sau ai opțiunea de Gamble care îți poate dubla câștigul. Marele jackpot al acestui joc este în valoare de 100.000 de monede dacă nimerești simbolurile cu bijuteriile coroanei.

O altfel de bijuterie

Conține una dintre cele mai populare și clasice teme de design. Acesta nu se va demoda niciodată. Simbolurile pe care ai să le observi pe parcursul jocului sunt: nestemate, bijuterii, pietre prețioase, smaralde, safire și rubini. Așadar, este un deliciu vizual și strălucitor care îți va încânta privirea.
D
esigur, dacă ești fan jocuri retro, acesta este unul pe care îl vei aprecia. Da, nu este modern, dar încă este foarte apreciat de mulți experți, deoarece este foarte ușor de înțeles.

După cum poți observa în bara de meniu poți să te joci pe 1, 3, 5, 7 sau 9 linii de plată. Cel mai mare multiplicator este de 1000 x pariul, ceea ce înseamnă că jackpotul ajunge la 100.000 de monede dacă nimerești 5 simboluri cu coroana pe o linie de plată.

Caracteristici Jewels 4 All

Slotul arată simplist, dar este și foarte ușor de jucat. Ce înseamnă asta? Nu există elemente de bonus complicate cu jocuri secundare sau rotiri gratuite. Totuși, poți beneficia de o caracteristică destul de cunoscută, și anume Wild.

Simbolul Wild este reprezentat de moneda Euro, care se poate extinde pentru a acoperi o grilă de 3×3 de poziții pe tamburi ori de câte ori apare pe role. Având în vedere că acest aparat, plătește de la dreapta la stânga, și invers, poate aduce câștiguri destul de mari.

Despre funcția gamble

Dacă nu ești mulțumit de câștigurile pe care le-ai obținut, oricând poți încerca să le dublezi. Ceea ce trebuie să faci este să folosești funcția Gamble. Aici, o să ai un risc de 50/50. Dacă te simți norocos poți folosi această caracteristică pentru dublarea sumei de bani pe care o ai în cont.

Regula la Gamble este foarte simplă. Trebuie doar să ghicești culoarea cărții de joc, dacă este roșu sau negru. Dacă ai ghicit corect, atunci premiul se va dubla. Însă, dacă nu ai nimerit, pierzi suma. Totul depinde de tine să joci responsabil!

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *