Lucky Lady’s Charm Deluxe

Cu 5 role și 10 linii de câștig, Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc ca la aparate devenit clasic, dezvoltat de Novomatic și apreciat de orice jucător înrăit de păcănele. Tema este o fată tânără și atractive ce își caută norocul în avere, folosind vrăjitorii și amulete pentru a-și îndeplini scopul. Vei întâlni astfel o varietate de simboluri precum trifoi, potcoave, bile de cristal, monezi de aur și, bineînțeles, fata norocoasă.

Lucky Lady's Charm Deluxe - jocuri aparate pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Fata norocoasă este simbolul wild și poate fi folosit ca orice alt simbol (mai puțin cele scatter, reprezentate de bilele de cristal) pentru a forma combinații câștigătoare. Dacă nimerești 5 fete norocoase în linie, vei primi cel mai mare payout posibil de 90,000 de monezi pentru un pariu de 100 monezi. De asemenea, fata norocoasă îți multiplică câștigurile atunci când poate fi susbtituită într-o combinație câștigătoare.

Acest joc este creat de Novomatic și oferă o rată de returnare a fondurilor de 95.13%.

[Total: 0 Medie: 0]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *