Lucky Lady’s Charm Deluxe

Cu 5 role și 10 linii de câștig, Lucky Lady’s Charm Deluxe este un joc ca la aparate devenit clasic, dezvoltat de Novomatic și apreciat de orice jucător înrăit de păcănele. Tema este o fată tânără și atractive ce își caută norocul în avere, folosind vrăjitorii și amulete pentru a-și îndeplini scopul. Vei întâlni astfel o varietate de simboluri precum trifoi, potcoave, bile de cristal, monezi de aur și, bineînțeles, fata norocoasă.

Lucky Lady's Charm Deluxe - jocuri aparate pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Fata norocoasă este simbolul wild și poate fi folosit ca orice alt simbol (mai puțin cele scatter, reprezentate de bilele de cristal) pentru a forma combinații câștigătoare. Dacă nimerești 5 fete norocoase în linie, vei primi cel mai mare payout posibil de 90,000 de monezi pentru un pariu de 100 monezi. De asemenea, fata norocoasă îți multiplică câștigurile atunci când poate fi susbtituită într-o combinație câștigătoare.

Acest joc este creat de Novomatic și oferă o rată de returnare a fondurilor de 95.13%.

Despre păcănelele Lucky Lady’s Charm Deluxe

Acest slot este format din 5 tamburi și 10 linii de plată. Producătorul jocului este Novomatic și se poate juca și în varianta gratuită.  Povestea acestui slot este una interesantă, este vorba despre o fata frumoasă care încearcă prin tot felul de mijloace și amulete să găsească marea avere.

În acest joc vei găsi tot felul de simboluri precum: trifoi cu patru foi, potcoavă, bile de cristal, ladybugs, monede de aur, picioare de iepure și Lucky Lady.

Este sau nu Lucky Lady?

Simbolul Wild este Lucky Lady și poate să înlocuiască toate simbolurile, în afară de Scatter pentru a forma combinații câștigătoare. Cinci doamne superbe îți vor oferi cea mai mare plată, în valoare de 90.000 de monede atunci când pariez numărul maxim de linii.

Bonus de 15 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3 x pariul

Dacă nimerești bilele de cristal, atunci se activează runda bonus în care primești 15 rotiri gratuite și un multiplicator de 3 x pariul. Toate câștigurile din runda de Free Spins se vor înmulți cu 3. Poți să ai norocul ca în această rundă bonus să nimerești alte rotiri gratis.

Înainte de a te avânta să joci pe bani reali ar trebui să încerci varianta gratuită ca să vezi ce premii îți poate aduce în cont. După ce ai înțeles cum funcționează slotul poți încerca și pe bani reali. Asta depinde numai de tine!

Concluzie

Lucky Lady Charm Deluxe este un joc super distractiv și cu o rundă bonus care îți aduce câștiguri fabuloase. Totuși, este un joc volatil, deoarece runda bonus se activează mai mult decât te-ai fi așteptat. Joacă acum și responsabil!

[Total: 1 Medie: 5]

One comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *