📍Bonus 1800 RON - activează cel mai mare bonus de casino din România
50 RON gratis - primești 50 RON + 50 rotiri gratis la verificarea contului

Lucky & Wild

Lucky and Wild este un joc mai puțin popular, dar simplu de jucat și atractiv, fiind creat de EGT și oferind 20 linii câștigătoare. Alte două facilități sunt jackpotul progresiv și posibilitatea de a paria totul sau nimic la câștig.

Lucky Wild - Jocuri Aparate Pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Când vine vorba de câștiguri, jocul are 20 de linii de plată și un jackpot care îți aduce în cont 80.000 de monede, ceea ce este cu adevărat uimitor. Din păcate, nu avem runde bonus deosebite, dar este prezent simbolul Wild.

Lucky & Wild – Bucură-te de un joc retro

Când spuneam că acesta are o temă clasică, ar fi mai indicat să spun că dezvoltatorul EGT fabrică jocuri clasice. Dacă ești pasionat de vintage, atunci acesta este perfect pentru gusturile tale.

Totuși, asta nu înseamnă că Lucky & Wild nu este bun din punct de vedere vizual, deoarece cele 5 role au o grafică 3D și conțin fructe suculente precum: cireșe, portocale, pepene și struguri. Alte simboluri importante în acest slot sunt șeptarul de roșu și steaua norocoasă. Cu toate acestea, jocul are și câteva simboluri noi, cum ar fi: trifoiul cu patru foi și potcoava aurie.

20 de linii norocoase

Cu 20 de linii de plată este imposibil ca pe cele 5 role să nu nimerești un câștig. De fapt, tot ce trebuie să faci este să aliniezi cel puțin 3 sau mai multe simboluri pentru a primi un premiu. Pariurile disponibile pe linia de plată sunt de 1, 2, 5, 10 și de 20 de monede.

Simbolurile Lucky & Wild

Simbolul potcoavei este Wild-ul acestui slot, asta înseamnă că va înlocui toate celelalte simboluri din tabelul de plată pentru a forma o linie câștigătoare. Cu toate acestea, chiar dacă poate înlocui celelalte simboluri, două nu vor fi înlocuite, acestea fiind: trifoiul cu patru foi și steaua. Simbolul stelei va apărea pe toate rolele și oferă câștiguri de 5, 20 sau 200 x miza. Când apare trifoiul cu patru foi pe rolele 2 și 4 lucrurile devin mai interesante, deoarece se va extinde pentru a acoperi pozițiile vecine. Acesta se va comporta ca un simbol Wild și îți va oferi câștiguri destul de mari.

Dacă ești în căutarea unui joc în stil retro și dorești puțină adrenalină, atunci îl poți încerca. Există și varianta gratuită pe care o poți încerca ca să vezi cum funcționează jocul. Joacă responsabil!

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *