Poker Clasic ca la aparate

Joacă poker online gratis ca la aparate prin păcănelele marca EGT – Joker Poker. Joker Poker conține un pachet de 52 de cărți plus un Joker. Butonul Deal îți permite să plasezi prima mână și poți păstra oricare dintre cele 5 cărți. Cu ajutorul butonului Draw, se oferă o ultimă mână de cărți înlocuind cele care sunt aruncate pe masa de joc cu altele noi. Plata se face după ultima mâna, conform tabelului de plată.

Poker Online Gratis ca la Aparate - Jocuri Păcănele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Joker Poker este un slot faimos de la EGT. Acesta îți oferă senzația unui joc real de poker ca la cazino. Se poate juca și în varianta gratuită, asta în cazul în care nu ai experiență și vrei să înveți. Pe parcursul jocului vei observa caracteristici interesante, bonusuri și jackpot-uri. Iubitorii de poker adoră să se joace acest slot ori de câte ori au timp. Aceștia susțin că le place mai mult să se joace în online față de un cazino normal.

Este foarte ușor de înțeles, conținând 52 de cărți și un Joker. Plățile sunt mari și se calculează extrem de ușor. După cum am spus există multe bonusuri și jackpot-uri. În runda de jackpot o să vezi 12 cărți dintre care tu alegi una și vei vedea dacă ai obținut potul cel mare. Cu siguranță, te va încânta acest slot dacă ești un mare fan de poker.

Ca să mai exemplific puțin despre Jackpot, trebuie să știi că acestea se bazează pe norocul tău. Așa că dacă dorești să-ți încerci norocul trebuie să-l încerci! Joacă-te acum!

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *