Resident (cu seifuri)

Resident, creat de rușii de la Igrosoft, are ca temă Al Doilea Război Mondial. Deși are un design modest, interfața simplă și fundalul plin de simboluri reprezentative de simboluri fac aceste joc de păcănele extrem de atractiv. Există 5 role și 9 linii câștigătoare, iar pariurile pot fi plasate de la 1 la 25 de monezi, jackpotul fiind de 5000.

Resident cu seifuri • Jocuri ca la Aparate - Păcănele Online Gratis

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Bănuiesc că marea ta nedumerire este cum se joacă Resident? Acesta este un joc cu 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată.

Caracteristici păcănele Resident

Principala sursă de inspirație pentru acest joc de aparat este al Doilea Război Mondial. Jocul nu acoperă în mod excesiv nicio latură specifică a conflictului, dar se poate observa imaginea industrială din perioada războiului care îți oferă sentimentul că ești acolo.

Având în vedere că Rusia a avut un rol semnificativ în cel de-al Doilea Război Mondial, am putea crede că simbolurile sunt pro-ruse. Însă, dezvoltatorul Igrosoft a dorit să rămână cu imagini mai generice.

Simbolurile sunt preponderent militare, precum: etichete de câini, medalii, tunuri și măști de gaze. În partea de jos, vei observa un spion desenat care se încolăcește într-un seif și fotografiază câteva eveniment. Meniul este intuitiv și ușor de utilizat.

Deblochează bogățiile rusești

Simbolul Resident îți poate aduce în cont 225 de monede. Jocul conține o rundă bonus de Wild și Scatter, numai că nu există rotiri gratuite la acest aparat.

În partea de jos poți observa cu ușurință tabelul de plată, informații de ajutor și numărul de linii de plată. Firește, jocul conține și funcția de Gamble, dar aceasta se va activa numai în momentul când vei avea un câștig.

Jocurile marca Igrosoft nu dispun de un jackpot progresiv. Dar asta nu este o problemă, deoarece poți avea orice altceva, inclusiv un multiplicator. Suma maximă pe care o poți câștiga este de 67.500 de monede. După cum am menționat anterior, fiecare rotire îți permite să îți dublezi câștigurile.

Runda bonus este declanșată atunci când nimerești cel puțin 3 simboluri pe liniile de plată active. Ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de căsuțe, cu excepția celor care conțin un premiu. Dacă ai ales greșit, runda se termină. Dacă ai ales corect, atunci treci la al doilea tur de bonus, unde ți se oferă o șansă de 50% de a câștiga premii.
RTP-ul acestui joc este de 96%.

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *