Shining Crown cu Coroane (2020)

Shining Crown amintește de un joc clasic de aparate, având ca simboluri coroane, șeptari norocoși, clopote și diferite fructe. Este foarte de simplu de jucat, neavând simboluri bonus, însă jackpot-urile fac aceste păcănele cu coroane să fie extrem de atractive pentru orice fan de jocuri ca la aparate.

Shining Crown - jocuri aparate pacanele

🔥 Bonus free spins: 50 runde gratuite la Shining Crown fără depunere – detalii aici!

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Shining Crown este cel mai popular dintre aparatele cu coroane și se află în top 5 cele mai jucate sloturi din 2020 de pe siteul nostru.

Jocul oferă un mix de bonus și jackpot, intitulat Mystery Jackpot. Există patru jackpoturi, ce se adună constant prin fiecare pariu pe care-l plasezi când rotești. Acesta se acordă aleatoriu diferitelor rotiri, iar tu poți vedea oricând valorea lui deasupra ecranului atunci când joci. În cazul în care ești norocos și vei primi jackpotul, vei avea parte de un nou joc de bonus: 12 cărți vor fi așezate cu fața în jos (trei de fiecare rang). Vei întoarce cărțile una câte una, până vei avea trei cărți de același fel, iar atunci vei câștiga jumătate din jackpotul primit.

De asemenea, aceste păcănele cu coroane au un simbol Wild cu o coroană. Acesta poate fi jucat ca orice simbol, mai puțin cele două simboluri Scatter, dar se și poate extinde să acopere toată rola, dacă te ajută să formezi o linie câștigătoare.

Unul dintre simbolurile scatter este Standard Scatter. Nimerește trei, patru sau cinci din aceste simboluri pentru a câștiga de 5, 20 sau 100 ori valoarea pariului pe acea rotire.

Celălalt simbol scatter este Special Scatter (simbolul stea): trebuie să nimerești trei dintre acestea pentru a câștiga de 20 ori valoarea pariului.

Rata de returnare a câștigurilor pentru aparate cu coroane, inclusiv cele de aici, este de 96.37%.

Shining Crown este disponibil în limba română și este gratis de jucat. Vezi mai multe jocuri ca la aparate cu coroane la următoarele cazinouri online:

[Total: 2 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *