Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe readuce în stil modern un joc clasic cu fructe, unul dintre cele mai populare din toate timpurile și extrem de agreat de fanii old school de păcănele. Este foarte simplu de jucat, având un singur buton pentru a roti și nu conține runde bonus, simboluri wild sau rotiri gratuite.

Sizzling Hot Deluxe - jocuri aparate pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Caracteristici Sizzling Hot Deluxe

Singura facilitate adăugată pentru a intra în stilul modern de păcănele este opțiunea de a pariu pentru dublu sau nimic atunci când câștigi, pentru a adăuga puțină varietate. Acestă facilitate de gambling conține un joc simplu de roșu/negru, unde trebuie să prezici culoarea următoarei cărți.

Sizzling Hot Deluxe are 5 role și există 5 linii câștigătoare. Așa cum am menționat, nu există bonusuri speciale în afară de Scatter, ce plătește de două ori pentru 3 simboluri, de 10 ori pentru 4 simboluri și de 50 ori pentru 5 simboluri.

Rata de payout este de 95.66%.

Dacă îți este dor de sloturile clasice și tradiționale de la cazinourile terestre, atunci acesta este perfect pentru tine.

Coșul de fructe

Simbolurile de pe role sunt reprezentate de: fructe (pepene verde, cireșe, struguri, portocale, lămâi, prune) și șeptarul de roșu. Sunetul și grafica jocului este tradițional, dar ca și o completare modernă jocul este format din 20 de linii de plată și o viteză mai mare de rotire a rolelor.

Caracteristica specială: Scatter

Simbolul stelei este scatterul acestui joc și declanșează rundele bonus. Dacă nimerești 4 simboluri scatter pe ecran, vei primi un multiplicator de 10 x pariul, iar pentru 5 se va aplica multiplicatorul de 50 x pariul.

Concluzie: un joc simplu

Dacă ești în căutarea unui joc simplu, clasic și cu o mulțime de caracteristici moderne, cu un design complex, atunci Sizzling Hot Deluxe este un joc care te poate atrage.

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *