Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe readuce în stil modern un joc clasic cu fructe, unul dintre cele mai populare din toate timpurile și extrem de agreat de fanii old school de păcănele. Este foarte simplu de jucat, având un singur buton pentru a roti și nu conține runde bonus, simboluri wild sau rotiri gratuite.

Sizzling Hot Deluxe - jocuri aparate pacanele

Deschide jocul

Atenție! Jocul se va deschide într-o fereastră nouă. Dacă nu se încarcă după 5-10 secunde, activați flash prin cei 2 pași simpli explicați aici și reveniți pe această pagină pentru a relua sesiunea.

Singura facilitate adăugată pentru a intra în stilul modern de păcănele este opțiunea de a pariu pentru dublu sau nimic atunci când câștigi, pentru a adăuga puțină varietate. Acestă facilitate de gambling conține un joc simplu de roșu/negru, unde trebuie să prezici culoarea următoarei cărți.

Sizzling Hot Deluxe are 5 role și există 5 linii câștigătoare. Așa cum am menționat, nu există bonusuri speciale în afară de Scatter, ce plătește de două ori pentru 3 simboluri, de 10 ori pentru 4 simboluri și de 50 ori pentru 5 simboluri.

Rata de payout este de 95.66%.

[Total: 1 Medie: 5]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *